2012. május 23., szerda

Te rajzolsz én varrok

Micsoda napok állnak mögöttem, elképesztő!
És hogy miért? Egy gyönyörű projektnek lehetek a tagja, amiről szeretnék nektek msélni. Összefogott egy kedves kis csapat, akik Andrea ötletét megvalósították. Kiírtunk egy pályázatot, ahol a gyerekek kész rajzait megvarrtuk.
Nézzétek meg az én elkészült lénykéimet, és a werk fotókat is.

Az első alkotás egy bagoly, hááát mi más! Oly nagy szeretettel készítettem Barnusnak.A második rajzocska Esztinek készült, akivel már olyan sokszor találkozhattatok itt a blogomon. Alig várom, hogy megölelhesse az angyalkáját.


Réka rajzát pedig Vicgerrel karöltve keltettük életre, ő a tündérkét, én pedig a kutyuskát.


Azt javaslom, hogy nézzétek meg az összes alkotó lénykéjét, hisz egytől-egyig gyönyörűek. Megtaláljátok őket a weboldalunkon illetve a facebookon2 megjegyzés:

  1. Molnárné Bárdi Andrea2012. május 23. 22:04

    Nagyon-nagyon ügyesek vagytok! Ezekből a lénykékből árad a szeretet! Itt is megköszönöm neked ezt az önzetlenséget, kedvességet, amit belevarrtatok a gyerekek megvalósult rajzaiba. Érdekes látni a folyamatot is. Mi meg majd küldjük a képet! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! Ezeket csak a pályázatra készítettétek, vagy lehet egyedileg rendelni Tőletek? Kérlek írj választ a szszani@citromail.hu címre! Előre is köszi!!!! :D

    VálaszTörlés